Beoordelingen van Poke You Tilburg

Recente recensies van Poke You Tilburg

5 sterren na 30 reviews

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goeie poke bowl. Bestelling liet wel meer dan een uur op zich wachten, terwijl ik 10 minuutjes fietsen van Poke You af woon. Dus dat vond ik wel redelijk lang.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk Zeer snelle bezorging

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere keren besteld hier en blijf erg enthousiast over de kwaliteit!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In korte tijd zeer vaak afgehaald en de kwaliteit is altijd top!! Ontzettend vers en ruim belegd. Dit was de eerste keer bezorging en was op tijd. Helaas was 1 bak erg ingedeukt en flink geschut, waardoor het lekte en deel in de zak lag. Dat is wat mij betreft een verbeterpunt, maar mbt het eten zelf: ontzettende aanrader!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heeeerlijk. Super vers, grote portie, echt om te smullen. Heb ook een recensie op google gezet. Laura was heel vriendelijk en heeft mij goed geholpen met de bestelling. Helemaal top, ga zo door.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, goedgevulde pokebowls. Kom zeker terug.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De wakame salade en mochi was erg lekker, maar de bubble tea viel nogal tegen. De tapioca balletjes waren erg hard en smakeloos en kwamen vast te zitten in het rietje waardoor het erg moeilijk drinken was. De smaak was daarom ook niet echt goed.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en redelijk snel bezorgd! Zeker een aanrader!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pokebowls. Zeker voor herhaling vatbaar en stonden op tijd klaar voor afhaal! :-)

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed! Porties ruim en de bezorger was heel vriendelijk! Aangenaam verrast

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Allemaal verse producten, hele goede zalm en tonijn en vriendelijke service.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg droog en weinig saus. De zeewier had een rare na smaak

Reactie van Poke You:Beste Marone, We vinden het erg vervelend dat u dit is overkomen. Wanneer klanten bij ons een gerecht bestellen, moet deze van top kwaliteit en waar voor je geld zijn. Dit was bij u dus duidelijk niet het geval. Onze diepste excuses hier voor. We zullen contact met je opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijke bowls!

Reactie van Poke You:Beste Saskia, Echt super tof om te lezen dat de zelf samengestelde bowls naar wens waren! We zien je graag snel terug :) Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gevulde Pokebol met verse producten. De stokjes waren dit keer wat ruw. Dat eet wat minder prettig. De servet was leuk met die auto erop! De maaltijd stond goed op tijd klaar. Dank jullie wel!

Reactie van Poke You:Beste Sietske, Super bedankt voor je review! Wij delen zeker je mening wat betreft de servetten! Echter zijn deze helaas niet altijd voorradig dus moeten we met alternatieven komen. Onze excuses voor de ruwe stokjes :( Deze kunnen er soms tussen zitten helaas. Hopelijk zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijk poke bowl

Reactie van Poke You:Beste Jeske, Echt super bedankt dat je weer besteld had bij ons. Wij doen er alles aan om de kwaliteit en service te behouden zoals het nu is. Mocht er ooit wat zijn waarvan jij denkt dit kan beter, dan horen wij dat heel graag van je. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Youssef, top poke bowls! Zoiezo de lekkerste van Nederland!

Reactie van Poke You:Beste Wilfred, Het was ons een genoegen! Met vriendelijke groet, Team Poké You

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De poké bowl was heerlijk. Het smaakte vers en van alles zat er veel in. Vriendelijke eigenaar. Bedankt!!

Reactie van Poke You:Beste Simon, Wat fijn dat de vegan tuna je is bevallen. We proberen er alles aan te doen om veganisten ook een plekje te geven als klant. We zien je graag snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer Poké You, was lekker! Bestelling stond op tijd klaar.

Reactie van Poke You:Beste Sanne, Super fijn om te horen dat de sweet & spicy tuna naar wens was! Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl. Je proeft dat alles vers is. Lekkere combi met bruine sushi rijst!

Reactie van Poke You:Beste Ronald, Hartelijk dan voor je review! Wij zijn erg blij om te horen dat onze poké bowl je bevallen is. Graag zien we je snel terug voor wat anders of uiteraard hetzelfde. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en hele goede service!

Reactie van Poke You:Beste Tim, Wij zijn erg blij dat de design your own! en Yuzu zalm naar wens was. Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Poke You:Beste Kiki, Super om te horen dat het lekker was! Kom je snel weer langs? Onze Sweet & Spicy tuna wacht op je! Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl. Allerlei groentes met de juiste verhoudingen. Ik zal zeker vaker gaan komen. De chef is ook super klantvriendelijk.

Reactie van Poke You:Beste Ad, Super bedankt voor je review. Jullie positiviteit herinnert mij er constant aan waarom ik van het vak houd en er iedere dag sta met een lach! Ik zie je graag nog een keer voorbij komen om wat anders voor je te bereiden! Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar! Online besteld voor 5 uur. En stond perfect klaar om 5 uur. 1 woord TOP.

Reactie van Poke You:Beste Lareen, Hartelijk dank voor je review. We proberen altijd ons best te doen maaltijden op tijd klaar te zetten voor afhaal want wachten op eten vind niemand altijd even leuk om te doen. We zien je graag een volgende keer voor een andere poké bowl of dessert! Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten en erg vriendelijke service! We gaan hier zeker nog vaker eten halen.

Reactie van Poke You:Beste Veerle, Echt super bedankt voor je reactie! Wij vinden de service net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Erg fijn dat beide je bevallen was. Graag tot snel!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie portie, heerlijk verse producten!! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Poke You:Beste Jolien, Heel erg fijn om te lezen dat de zelf samengestelde poké bowl naar wens was. Graag zien we je een volgende keer terug om je weer het beste te geven van wat we kunnen geven. Met vriendelijke groet, Team Poké You

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Reactie van Poke You:Beste Fenna, Hartelijk dank voor je review! Wij zijn erg blij dat de Vegan Tuna & Yuzu Salmon je bevallen is. Graag zien we je snel terug ;) Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede voedzame poke bowl. Snel klaar met zeer vriendelijke eigenaar. Aanrader!

Reactie van Poke You:Beste Jeske, Heel erg bedankt voor je positieve reactie. Wij doen iedere dag met plezier ons best klanten tevreden te maken en te houden. Het doet ons ook dan erg goed om zo'n reactie te lezen. Wij zien je graag snel terug! Team Poké You

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Poke You:Hoi! Tessa, Hartelijk bedankt voor je review. We zijn erg blij dat onze poké bowl je goed bevallen is. Graag zien we je snel terug. Met vriendelijke groet, Team Poké You